joi, 28 aprilie 2016

De ce sa optez pentru usi din aluminiu?Toate usile din aluminiu sunt confectionate la comanda, conform cerintelor indicate de clienti, astfel incat acestea sa indeplineasca toate criteriile necesare si sunt recomandate atat in cazul locuintelor proprii, centrelor comerciale, cat si al institutiilor, cladirilor de birouri avand o multime de avantaje fata de cele clasice din PVC.

De ce sa optez pentru usi din aluminiu?

In primul rand pentru durata de viata extinsa, intrucat aluminiul este rezistent. Acest material nu implica investitii ulterioare pentru intretinere, nu absoarbe umiditatea si nici nu este afectat de razele soarelui, astfel ca este ideal pentru cele mai multe situatii. In plus, aluminiul tine musafirii nepoftiti la distanta, iar in cazul in care clientii isi doresc, pot opta chiar si pentru usi sau ferestre antiglont. 

Un alt avantaj este faptul ca materialul este rezistent la incendii, iar usile pot mentine constanta temperatura unei incaperi, astfel ca se evita si problemele cauzate de condens, precum mucegaiul, iar consumul de energie electrica aferent incalzirii este mai scazut. Daca va doriti sa nu fiti deranjati de vecini, trebuie sa stiti ca usile din aluminiu propun o izolare acustica de invidiat, iar la cerere, protectia poate fi superioara. Aluminiul este recomandat si datorita fapului ca nu se deformeaza, nu se crapa sau fisureaza, spre deosebire de PVC fiind mai robust. 

Cei care isi doresc personalizarea spatiului pana la ultimul detaliu trebuie sa stie faptul ca aluminiul nu impune nicio limitare, fiind posibila abordarea oricarei idei. Cu o gama de peste 400 de nuante, cu siguranta ca orice client isi va gasi modelul preferat. In plus, aceste usi avand finisaje lucioase si plate, nu permit stocarea prafului si a nisipului, astfel ca nu este nevoie de o ingrijire meticuloasa, ci doar de o stergere ocazionala cu o carpa. Datorita duratei lungi de viata, pe termen lung investitia este recuperata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu