miercuri, 6 ianuarie 2016

Croaziere de la MSC prin info-croaziere.ro

MSC este una dintre cele mai mari si cele mai rapide  linii de croaziera din lume, care opereaza unele dintre cele mai noi nave pe mare. Toate navele MSC sunt decorate cu gust,  cu marmura italiana rafinata si accente de lemn fin. Oaspetii vor gasi o multime de facilitati, inclusiv saloane decorate magnific si showroom-uri, cazinouri mari si camere de luat masa pentru nefumatori.

MSC este specializata in itinerariile mediteraneene unde se poate observa familiaritatea cu regiunea, atat pe nava cat si in afara acesteia. Curse transatlantice sunt, de asemenea oferite, prin itinerarii pentru Europa de Nord, Caraibe, Africa de Sud si America de Sud. Oaspetii  de la bord vor gasi o ambianta in primul rand europeana, precum si preparate din bucataria conceputa pentru palete europene. Pentru a gazdui clienti internationali, anunturile sunt facute in patru limbi.

Filozofia de serviciu a personalului este mult mai rezervat decat cea pe care oaspetii ar pute-o gasi la bordul unei linii de croaziera in America de Nord, sau in alte  itinerarii europene. Restaurantele de pe vasele de croaziera MSC urmeaza obiceiul european, astfel incat cina este servita seara mai tarziu . Moneda utilizata la bordul navelor MSC poate varia in functie de itinerar.

De obicei moneda  la bord in Marea Mediterana este euro, dar pentru a nu exista nici o neintegere, inainte de realizarea unei rezervari pe o croziera MSC este de preferat o confirmare a monedei utilizate pe acea nava.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu