marți, 18 august 2015

Bugetele irosite pe campanii de publicitate pay per click?

Bugetele irosite pe campanii de publicitate de tip pay per click, reprezinta o problema foarte comuna in ziua de azi, iar din nefericire, clientii nu prea au sanse de recuperare a sumelor investite deoarece nu au cum sa demonstreze faptul ca un internaut a decis sa dea mai multe click-uri pe o reclama pana la epuizarea afisarilor si a bugetului.

Pentru cei care s-au saturat de fraudele acestui domeniu, vine in ajutorul lor Xiona, care prin intermediul unui software usor de utilizat, reuseste sa stopeze posibilele fraude si in plus, poate fi si solutia potrivita in recuperarea bugetelor irosite in cadrul campaniilor Google AdWords, BingAds sau YandexAds.

Fenomenul este cunoscut la nivel international, in engleza de exemplu se numeste "click fraud" sau in germana se numeste adwords klickbetrug|

Ce trebuie sa fac ca sa beneficiez de Xiona?
In primul rand este necesara crearea unui cont gratuit (timp de o luna, care nu impune utilizarea unui card bancar), iar pe o adresa de e-mail valida se va primi un cod de confirmare. Urmatoarea etapa este adaugarea website-ului care se doreste a fi monitorizat, iar prin intermediul unui mediu minimalist, utilizatorii vor putea accesa diferite optiuni.

Urmatorul pas, cu toate ca este simplu, este poate cel mai important si presupune generarea unui cod unic de monitorizare, care urmeaza a fi inserat in cadrul fiecarei pagini care se doreste a fi urmarita. Codul se implementeaza inaintea inchiderii etichetei „head” a fiecarei pagini. Dupa indeplinirea pasului, la cel mult 10 minute se vor primi rapoarte cu privire la activitatea desfasurata. In cazul in care exista activitati suspicioase, acestea vor fi raportate prin e-mail. Exista si posibilitatea de exportare a datelor inregistrate in diferite formate, in functie de necesitatile utilizatorului.

Dupa expirarea primei luni gratuite, utilizatorii pot alege unul dintre cele patru pachete puse la dispozitie de Xiona, in functie de nevoi, iar preturile sunt accesibile, incepand de la 10 euro pe luna.

Astfel, acest software poate sa ajute la obtinerea unor perfomante mai bune, intr-o piata unde orice afisare a unei reclame poate face diferenta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu