vineri, 28 octombrie 2016

Super vacante 2017 - charter Belek

Am auzit prima data de Belek de la un prieten care a fost acolo alaturi de familie in urma cu cativa si spune ca a avut parte de conditii grozave, astfel ca am ales sa urmez sfatul sau si am optat pentru un charter Belek. Oraselul este situat foarte aproape de Antalya si alte zone frumoase din Turcia si nici nu este la fel de aglomerat si popular precum altele, fiind astfel ideal pentru cei care cauta linistea si relaxarea. Am avut parte de plaje lungi, aurii, foarte curate si cu oameni civilizati, sezlongurile au fost incluse in tariful achitat la hotel, unde, de asemenea, am avut parte de conditii foarte bune.
Chiar daca orasul este unul de dimensiuni modeste, tot ascunde cateva atractii pe care ar trebui sa le viziteze oricine aici. Oricum nu ai cum sa iti petreci toate zilele de concediu la plaja, pentru ca mai vrei sa faci si altceva, asa ca uneori mergeam sa exploram orasul si sa ii descoperim toate secretele. Toate hotelurile arata bine, fiind moderne, iar preturile chiar sunt accesibile chiar si pentru cei care aleg charter Belek cu plecare din Bucuresti.

Iubitorii de shopping pot sa isi acorde una sau doua zile din concediu pentru aceasta activitate deoarece au la dispozitie mai multe centre unde pot gasi de toate, de la imbracaminte, incaltaminte, suveniruri, amintiri pentru prieteni, la bijuterii sau diferite alte magazine. Vremea a fost perfecta pe toata durata sejurului, insa noi ne-am interesat si am mers in luna iunie, cand temperaturile nu erau chiar atat de foc ca in lunile iulie sau august. Probabil ca si luna septembrie e ideala in Belek, mai ales ca preturile sunt mult mai mici, iar vremea e ceva mai linistita, astfel ca pentru un concediu de vis, ai la dispozitie o locatie ideala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu