duminică, 2 octombrie 2016

Cum se realizeaza corect procedura de implant de par

Cum numarul barbatilor care sufera de calvitie este tot mai mare, tratamentele si interventiile pentru stimularea cresterii parului sunt tot mai populare. Cu toate acestea, poate cea mai eficienta modalitate este apelarea la procedura de implant de par, intrucat pacientii vor avea siguranta ca in viitorul apropiat se vor putea bucura de un par cu aspect natural si sanatos.
Fara riscuri mari
Parul care tocmai a fost implantat se va pierde in primele saptamani, insa dupa cateva luni, de regula, intre 6 si 9, parul definitiv va incepe sa creasca si va asigura aspectul pe care si l-au dorit pacientii. Asadar, mari rezultate nu vor fi vizibile mai devreme de 6 luni, timp care poate fi descurajator pentru multi.
Recuperarea
Imediat dupa finalizarea procedurii, pacientii se vor putea confrunta cu cateva efecte deranjante, in primul rand scalpul fiind mult mai sensibil. Insa, foliculii de par se vor putea inflama, ochii se invinetesc in cazuri rare, iar durerile de cap vor fi comune. Cu toate acestea, efectele nedorite nu vor fi resimtite mai mult de 2-3 zile, timp in care pacientii vor urma medicamentatia adecvata, recomandata de catre medic.
Cresterea parului
Acest fenomen difera de la o persoana la alta, de cele mai multe ori fiind determinate genetic, motiv pentru care pacientii nu trebuie sa se astepte ca parul lor sa creasca mai repede, mai gros si mai puternic. In plus, parul nu va albi mai greu si nici nu va incetini acest proces, fiind important de stiut ca procedura va avea efect doar in zona transplantata, astfel ca parul nu va creste in alte zone afectate. Cu toate acestea, implantul de par se efectueaza, de obicei, in 3 sau 4 sedinte, puse in practica la un interval de minim 6 luni intre ele, si poate sa acopere toate zonele scalpului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu