miercuri, 11 martie 2015

Ghidul amantului descurcaret

Sa fii un amant bun este treaba grea si nu ma refer aici la partea placuta a lucrurilor, cat ma refer la riscurile meseriei, la riscurile pe care fiecare dintr eparteneri si le asuma in fiecare zi la fecare intalnire.

Nu o sa disut prea mult despre etica acestui tip de relatie pentru ca stiu ca multe persoane nu sunt de acord ccu asa ceva, insa pe de alta parte poate a avea un amant/amanta este o alternativa mult mai buna decat prostitutia (care a'propos - este ILEGALA in Romania), cel putin teoretic nu implica  riscuri majore in contactarea de boli si nici nu presupune o relatie de lunga durata - amantii intotdeauna inteleg (exceptand cazurile patologice) ca totul se poate termina oricand, in orice moment, iar orice intalnire poate sa fie si ultima.

In cazul amantilor... locurile alese pentru intalniri sunt foarte importante, pentru ca trebuie sa fie retrase dar suficient de accesibile, departe de ochii posibilelor ersoane cunoscute dar in acelassi timp locurile sa aiba un anumit nivel de intimitate - eci un astfel de loc nu este in niciun caz foarte usor de gasit.

Un alt aspect important este atentia la mesaje, care nu trebuie schimbate prin intermediul telefonului mobil sau al altei platforme ce poate fi accesata si de sot/sotie sau de alte persoane apropiate iar totul trebuie facut cu o maxima atentie - seriozitatea si punctualitatea iarasi sunt elemente foarte importante.

In acelasi timpnu trebuie lasata la o parte nici latura "tehnologica" -  pentru ca un sot care suspecteaza ceva (sau o sotie) ar putea monta un gps tracker pe masina, sau ar putea strcura in geanta un pix spion sau un mecanism de tip microfon spion, care sa inregistreze tot (ceea ce nu ar fi foarte placut pentru niciunul dintre membrii cuplului).

Lucruri importante mai sunt de spus... si inca multe... dar continuarea o sa vina in episodul urmator :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu