miercuri, 31 ianuarie 2018

Orice femeie trebuie sa stie ce este calendarul menstrual

Orice femeie trebuie sa stie ce este un calendar menstrual si cum se foloseste acesta, asa ca citeste detaliile la Femibion pentru a determina momentul ideal pentru concepere. Corpul ofera cateva indicii simple cu privire la perioada ovulatiei si implicit la cele mai fertile zile din luna, motiv pentru care este important ca acestea sa fie urmarite.

Importanta

Chiar si in cazul unui ciclu neregulat se recomanda pastrarea unui calendar menstrual ce presupune notarea primei si ultimei zi de sangerare, iar pe o perioada de cateva luni, de regula, se va observa ca exista un anumit traseu urmat. Bineinteles, calendarul este important pentru femeile care isi doresc sa ramana insarcinate, insa poate fi util si celor care merg la ginecolog pentru diferite tratamente.

Indicii

Poate ca cel mai clar indiciu cu privire la perioada fertila face referire la cantitatea secretiilor cervicale, care sunt mai reduse in primele zile de la finalizarea ciclului, iar treptat va creste in intensitate, fapt care reprezinta ca aceasta este perioada optima pentru a ramane insarcinata. In schimb, un alt semn de care se poate tine cont este cresterea temperaturii bazale ce poate fi monitorizata dimineata cu ajutorul unui termometru special ce se procura din farmacii.

Mai simplu

Asadar, citeste detaliile la Femibion pentru a fi mai simplu sa stii care sunt detaliile importante de care trebuie sa tii cont atunci cand iti doresti sa ramai insarcinata. Calendarul menstrual e foarte usor de folosit, iar acesta poate fi util in nenumarate situatii, motiv pentru care trebuie avut in vedere. Chiar daca perioada sarcinii este una mai complexa, este nevoie de multa atentie si de pregatiri chiar si inainte de concepere, astfel incat viitoarele mamici sa aiba parte de cele mai bune conditii, iar totul este mult mai comod si usor cu ajutorul celor de la Femibion.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu