luni, 8 august 2016

Insula Corfu - charter de vis

Insula Corfu este una dintre insulele grecesti din Marea Ionica si apartine grupului de insule extrem de vizitate de turisti. Un loc cu o istorie lunga si cu o bogata traditie, Corfu are numeroase atractii si este cunoscut sub numele de Kerkyra. Numerosi cuceritori au sosit pe insula, pe parcursul a mai multor secole, inclusiv britanicii sau italienii ce si-au lasat o amprenta evidenta asupra culturii locale.
Orasul vechi este o bijuterie a obiectivelor turistice, iar cu cele doua cetati venetiene alaturi de Piata Spinada si Liston Street pare o copie a Rue de Rivoli din Paris. Indiferent daca va doriti sa mergeti impreuna cu familia sau cu prietenii, Grecia este o alegere excelenta, iar vacantele tip charter Corfu nu va vor dezamagi niciodata.
Locuri turistice
In afara de obiectivele turistice din oras, locuri foarte interesante de vizitat in timpul vacantei dumneavoastre in Corfu sunt, de asemenea, castelele medievale si manastirile din zona interioara, precum Manastirea Paleokastritsa si Angelokastro. Satele insulei asezate pe marginile coastei sunt inconjurate de vegetatie, multa verdeata, plaje minunate, restaurante pe faleza si numeroase hoteluri. Prin urmare, o escapada tip charter Corfu imbina atat locuri de distractie si de relaxare, fiind potrivita pentru orice persoana, indiferent de varsta. Fiind o insula care se bazeaza pe turism, adiministratia din Corfu investeste mult in acest domeniu, iar acest lucru se vede prin miile de vizitatori multumiti.
Sporturi acvatice
Cateva plaje de pe latura sudica a insulei Corfu sunt foarte bune pentru a practiva windsurfing și kite surfing. Cu toate ca nu exista instructaj special pentru aceste sporturi si nici echipamente, pasionatii pot sa isi aduca cu ei cele necesare. Zona rurala a insulei este de asemenea extrem de populata pentru drumetii. Exista mai multe cai pietonale vechi care traverseaza intreaga insula si duc la castele venetiene, sate montane, plantatii de maslini sau la plaje izolate.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu