luni, 24 noiembrie 2014

Metode de promovare - social media

Cred ca era normal ca metodele de promovare in mediul online sa se imbogateasca in timp, iar social media marketing estemai mult decat un simplu canal de marketing, fiind de fapt un canal in care marketingul se impreuneaza cu comunicarea (c parte de public relations daca vreti sa ii spunem asa).

Era normal ca dupa ani de zile in care principalele modalitati de a putea promova o afacere in mediul online au fost aceleasi: adica seo, sem si e-mail marketing - sa apara si zone noi, companii noi, care sa ofere acest gen de servicii de social media marketing si evident, specialisti ale acestor domenii.

Interesanta este si pozitia Facebook, gigantul socialmedia de care se leaga mai toate campaniile din mediul online romanesc - totusi nu ar terbui excluse nici twitter, pintrest, sa alte zone social media mai mult sau mai putin dedicate anumitor categorii.

In concluzie, social media este o zona ce se va mai schimba, va evolua incet, dar sigur si in acelasi timp specialistii din acest domeniu se vor adapta regulilor ce se vor afla intr-o continua schimbare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu