vineri, 28 octombrie 2016

Super vacante 2017 - charter Belek

Am auzit prima data de Belek de la un prieten care a fost acolo alaturi de familie in urma cu cativa si spune ca a avut parte de conditii grozave, astfel ca am ales sa urmez sfatul sau si am optat pentru un charter Belek. Oraselul este situat foarte aproape de Antalya si alte zone frumoase din Turcia si nici nu este la fel de aglomerat si popular precum altele, fiind astfel ideal pentru cei care cauta linistea si relaxarea. Am avut parte de plaje lungi, aurii, foarte curate si cu oameni civilizati, sezlongurile au fost incluse in tariful achitat la hotel, unde, de asemenea, am avut parte de conditii foarte bune.
Chiar daca orasul este unul de dimensiuni modeste, tot ascunde cateva atractii pe care ar trebui sa le viziteze oricine aici. Oricum nu ai cum sa iti petreci toate zilele de concediu la plaja, pentru ca mai vrei sa faci si altceva, asa ca uneori mergeam sa exploram orasul si sa ii descoperim toate secretele. Toate hotelurile arata bine, fiind moderne, iar preturile chiar sunt accesibile chiar si pentru cei care aleg charter Belek cu plecare din Bucuresti.

Iubitorii de shopping pot sa isi acorde una sau doua zile din concediu pentru aceasta activitate deoarece au la dispozitie mai multe centre unde pot gasi de toate, de la imbracaminte, incaltaminte, suveniruri, amintiri pentru prieteni, la bijuterii sau diferite alte magazine. Vremea a fost perfecta pe toata durata sejurului, insa noi ne-am interesat si am mers in luna iunie, cand temperaturile nu erau chiar atat de foc ca in lunile iulie sau august. Probabil ca si luna septembrie e ideala in Belek, mai ales ca preturile sunt mult mai mici, iar vremea e ceva mai linistita, astfel ca pentru un concediu de vis, ai la dispozitie o locatie ideala.

duminică, 2 octombrie 2016

Cum se realizeaza corect procedura de implant de par

Cum numarul barbatilor care sufera de calvitie este tot mai mare, tratamentele si interventiile pentru stimularea cresterii parului sunt tot mai populare. Cu toate acestea, poate cea mai eficienta modalitate este apelarea la procedura de implant de par, intrucat pacientii vor avea siguranta ca in viitorul apropiat se vor putea bucura de un par cu aspect natural si sanatos.
Fara riscuri mari
Parul care tocmai a fost implantat se va pierde in primele saptamani, insa dupa cateva luni, de regula, intre 6 si 9, parul definitiv va incepe sa creasca si va asigura aspectul pe care si l-au dorit pacientii. Asadar, mari rezultate nu vor fi vizibile mai devreme de 6 luni, timp care poate fi descurajator pentru multi.
Recuperarea
Imediat dupa finalizarea procedurii, pacientii se vor putea confrunta cu cateva efecte deranjante, in primul rand scalpul fiind mult mai sensibil. Insa, foliculii de par se vor putea inflama, ochii se invinetesc in cazuri rare, iar durerile de cap vor fi comune. Cu toate acestea, efectele nedorite nu vor fi resimtite mai mult de 2-3 zile, timp in care pacientii vor urma medicamentatia adecvata, recomandata de catre medic.
Cresterea parului
Acest fenomen difera de la o persoana la alta, de cele mai multe ori fiind determinate genetic, motiv pentru care pacientii nu trebuie sa se astepte ca parul lor sa creasca mai repede, mai gros si mai puternic. In plus, parul nu va albi mai greu si nici nu va incetini acest proces, fiind important de stiut ca procedura va avea efect doar in zona transplantata, astfel ca parul nu va creste in alte zone afectate. Cu toate acestea, implantul de par se efectueaza, de obicei, in 3 sau 4 sedinte, puse in practica la un interval de minim 6 luni intre ele, si poate sa acopere toate zonele scalpului.