joi, 28 aprilie 2016

Software tour wizard

I have just finished evaluating a new piece of software that I intend to use in my real estate company. And after I have tested and dismissed a lot of sililar solutions I have to say that I am really impressed in what I saw as real value in this software solution - named tour wizard.

You can test it yourself at the address tourwizard.net, which might not be the best choice in terms of branding, but it does offer a lot more than what seams in an initial point.

The best thing that I have noticed consists in the fact that it is really easy to use, easier than any other platform that you can find in the market, in fact it is so easy to use that even my employees that really hate doing anything on the computer are enjoying in use this application to create virtual tours for the properties that they are prompting for rental or sale.

Now... the most interesting thing that I have noticed so far is that it helps a lot in improving the sales while doing a lot less visualizations that with conventional marketing materials

Some strong points that they are promoting on their website are:
  • Manage your own business (you can define your own business)
  • No experience needed (really true)
  • Ready-to-go platform (exactly)
  • Start-to-finish support (great suport)
  • Never worry about technology again (not quite... but pretty fair)
  • Highly interactive Virtual Tour Presentations
  • Efficient and easy-to-use features
  • Continuous software updates
And there is a lot value there. Really good software that I would recommend to all the real estate specialists.

De ce sa optez pentru usi din aluminiu?



Toate usile din aluminiu sunt confectionate la comanda, conform cerintelor indicate de clienti, astfel incat acestea sa indeplineasca toate criteriile necesare si sunt recomandate atat in cazul locuintelor proprii, centrelor comerciale, cat si al institutiilor, cladirilor de birouri avand o multime de avantaje fata de cele clasice din PVC.

De ce sa optez pentru usi din aluminiu?

In primul rand pentru durata de viata extinsa, intrucat aluminiul este rezistent. Acest material nu implica investitii ulterioare pentru intretinere, nu absoarbe umiditatea si nici nu este afectat de razele soarelui, astfel ca este ideal pentru cele mai multe situatii. In plus, aluminiul tine musafirii nepoftiti la distanta, iar in cazul in care clientii isi doresc, pot opta chiar si pentru usi sau ferestre antiglont. 

Un alt avantaj este faptul ca materialul este rezistent la incendii, iar usile pot mentine constanta temperatura unei incaperi, astfel ca se evita si problemele cauzate de condens, precum mucegaiul, iar consumul de energie electrica aferent incalzirii este mai scazut. Daca va doriti sa nu fiti deranjati de vecini, trebuie sa stiti ca usile din aluminiu propun o izolare acustica de invidiat, iar la cerere, protectia poate fi superioara. Aluminiul este recomandat si datorita fapului ca nu se deformeaza, nu se crapa sau fisureaza, spre deosebire de PVC fiind mai robust. 

Cei care isi doresc personalizarea spatiului pana la ultimul detaliu trebuie sa stie faptul ca aluminiul nu impune nicio limitare, fiind posibila abordarea oricarei idei. Cu o gama de peste 400 de nuante, cu siguranta ca orice client isi va gasi modelul preferat. In plus, aceste usi avand finisaje lucioase si plate, nu permit stocarea prafului si a nisipului, astfel ca nu este nevoie de o ingrijire meticuloasa, ci doar de o stergere ocazionala cu o carpa. Datorita duratei lungi de viata, pe termen lung investitia este recuperata.

marți, 12 aprilie 2016

Tanzania - una dintre tarile Africane in care merita sa faceti un sejur



Dupa parerea mea, Tanzania este una dintre cele mai frumoase tari africane. Mi-am planuit vacanta in Tanzania pana la cel mai mic detaliu si am facut rezervarea cu jumatate de an inainte, fapt care mi-a adus o reducere de 10% din pretul total al excursiei. Iubitorii de natura si salbaticie trebuie sa aiba in vedere faptul ca Tanzania chiar le are pe toate si are avantajul ca dispune de deschidere la oceanul Indian, iar majoritatea expeditiilor duc pe acolo. Nimic nu se compara dupa o zi lunga de aventuri prin savana, sa te relaxezi pe un sezlong pe plaja fierbinte alaturi de o bautura rece. 

Cu toate ca este al treilea oras ca marime al tarii, capitala Dodoma este plina de mister si ascunde numeroase comori. Trebuie sa dispui de foarte mult timp ca sa descoperi in intregime doar acest oras, fara a le lua in considerare pe celalalte precum Dar es Salaam sau Mwanza. In Tanzania, majoritatea locuitorilor sunt crestini si musulmani, iar faptul ca sunt un popor religios este evidentiat de numeroasele biserici care nu trebuie admirate de la distanta, ci merita sa fie si vizitate.

Dupa ce se viziteaza partea urbana, urmeaza ca Tanzania sa isi expuna si atractiile naturale, care nu sunt putine deloc. De la parcurile nationale Ngorongoro sau Serengeti, la lacul Manyara, Tanzania este un fenomen cu adevarat unic, insa nicio excursie nu poate fi completa fara explorarea muntelui Kilimanjaro, faimos in toata lumea. M-am simtit foarte bine din prima, pana in ultima zi, chiar daca acasa m-am intors putin obosit, a fost o experienta cu adevarat unica. 

Am apelat la o agentie de turism pentru aceasta vacanta si am avut parte de conditii ideale, cazare la hoteluri bine dotate, cu 3 mese pe zi, astfel ca nu am avut nevoie de multi bani de buzunar, decat pentru suveniruri si intrari la diferite obiective.