luni, 24 noiembrie 2014

Metode de promovare - social media

Cred ca era normal ca metodele de promovare in mediul online sa se imbogateasca in timp, iar social media marketing estemai mult decat un simplu canal de marketing, fiind de fapt un canal in care marketingul se impreuneaza cu comunicarea (c parte de public relations daca vreti sa ii spunem asa).

Era normal ca dupa ani de zile in care principalele modalitati de a putea promova o afacere in mediul online au fost aceleasi: adica seo, sem si e-mail marketing - sa apara si zone noi, companii noi, care sa ofere acest gen de servicii de social media marketing si evident, specialisti ale acestor domenii.

Interesanta este si pozitia Facebook, gigantul socialmedia de care se leaga mai toate campaniile din mediul online romanesc - totusi nu ar terbui excluse nici twitter, pintrest, sa alte zone social media mai mult sau mai putin dedicate anumitor categorii.

In concluzie, social media este o zona ce se va mai schimba, va evolua incet, dar sigur si in acelasi timp specialistii din acest domeniu se vor adapta regulilor ce se vor afla intr-o continua schimbare.

miercuri, 19 noiembrie 2014

Tu ai grija de masina ta?

Trebuie să avem mare grijă de mașinile noastre pentru că până la urmă este în joc propria noastră siguranță, nu? De multe ori este destul de costisitor pentru unii dintre noi să înlocuim anumite piese ale mașinii care s-au uzat în timp și nu mai funcționează corespunzător, însă nu trebuie să ne limităm la piese ieftine, chiar falsuri ce ar putea foarte ușor pune în pericol călătoritul cu propria mașină în care avem încredere deplină. De aceea trebuie să apelăm la specialiști în domeniu în cazul unor asemenea inconveniente. 



            O tânără femeie, necunoscătoare legat de tot ceea ce înseamnă automobile și piese auto, s-a dus la un service din oraș ce i s-a părut a fi destul de accesibil ca preț, pentru a-și înlocui plăcuțele de frână ce nu mai funcționau așa cum o făceau la început. A plecat de aoclo fericită că a rezolvat problema pentru un preț nu chiar așa de mare pe cât ar fi fost normal. Pe drum a simțit că frânele nu mergeau mai bine față de cum o făceau înainte, din potrivă, era chiar mai rău, trebuia să apese foarte puternic pe pedală pentru ca mașina să poată încetini măcar un pic. Din fericire nu s-a întâmplat nimic. Când a ajuns acasă a telefonat la service și i-a informat pe cei ce îi schimbaseră plăcuțele de frână de problemele pe care le-a întâmpinat în trafic. Muncitorii au venit de această dată la domiciliu dar nu au sesizat nici măcar o problemă. Femeia a sunat atunci un specialist care a binevoit să îi verifice mașina și care a descoperit în acest fel că plăcuțele respective erau de fapt niște plăcuțe uzate care i-ar fi putut cauza mari probleme bietei femei. Bărbatul a sfătuit-o să nu mai aibă încredere în persoane neautorizate care îți oferă un preț bun, dar rezultate deloc favorabile pentru că ai putea avea parte de evenimente neprevăzute în trafic.     



            Când vine vorba de propria mașină trebuie să avem mare grijă ce piese procurăm și de unde pentru că ne-am putea pune singuri viețile în pericol prin simplul fapt că, să zicem, ne-a fost recomandat de cineva un service bun sau un mecanic priceput  și ni se pare nouă că s-ar potrivi nevoilor noastre. Trebuie întâi să verificăm mai multe surse și de-abia când ne-am convins că produsele sau serviciile oferite sunt de calitate să apelăm la persoanele sau firmele respective.

marți, 4 noiembrie 2014

Unde mergem in coraziera in 2015

Ca in fiecare sfarsit de an, liniile de croaziera precum Pullman Tours, NCL, MSC, Costa, dar si companiile mai mici si-au finalizat ofertele pentru anii urmatori, astfel incat toamna tarzie pare un foarte bun moment pentru achizitia unui pachet turistic de tip early booking pe o nava de croaziera.

In oferte se batnu doar liniile de croaziera mari, ci si agentiile de turism care ofera croaziere cu discounturi care mai de care mai mari - vedeti aici o lista cu croaziere

Pe langa agentiile dedicate, ca shiptravel, info-croaziere, croaziere.net, maiexista intotdeauna si infoturism.